Υπηρεσίες Κατασκευής

Οι εργασίες κατασκευής ιστοσελίδας είναι οι απαιτούμενες εργασίες ώστε μια ιστοσελίδα να είναι ορατή στο διαδίκτυο. Οι εργασίες κατασκευής ιστοσελίδας διακρίνονται κύριες κατηγορίες που ακολουθούν:

  1. κατοχύρωση domain name και διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας (όπου απαιτείται).
  2. ανάπτυξη δημιουργία γραφικών και σχεδιασμός ιστοσελίδας (web design).
  3. διαδικασίες υλοποίησης και παραμετροποίησης δικτυακών εφαρμογών (web development).
  4. υλοποίηση οργάνωσης και συμπλήρωσης περιεχομένου.

Στόχος της West Web Creations είναι με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών κατασκευής ιστοσελίδας, να έχει δημιουργηθεί ένας ιστότοπος που να χαρακτηρίζεται από άρτιο μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα, ευχρηστία, ευκολία πλοήγησης, ταχύτητα και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Κατοχύρωση ονόματος ιστοσελίδας (website)

Domain Name είναι το όνομα της ιστοσελίδας σας, είναι η ταυτότητα σας στο διαδίκτυο (internet). Είναι ένα μοναδικό όνομα - αναγνωριστικό, που πρέπει να κατοχυρώσετε, για να έχετε την αποκλειστική χρήση του.

Web Hosting...ο χώρος δημοσίευσης μιας ιστοσελίδας στο internet.

Τι είναι φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting)

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η υπηρεσία με την οποία εξασφαλίζεται ένα χώρο σε έναν server, από τον οποίο η ιστοσελίδα σας, θα είναι συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο (internet) χωρίς να χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με το κόστος αγοράς του ανάλογου εξοπλισμού και συντήρησης του.

Ανάπτυξη δημιουργία γραφικών ιστοσελίδας (web design)

...εργασίες δημιουργίας παρουσιάσεων περιεχομένου στο internet

Σχεδίαση ιστοσελίδων είναι η υπηρεσία που αφορά την ικανότητα δημιουργίας παρουσιάσεων περιεχομένου, οι οποίες φτάνουν στον τελικό χρήστη μέσω του internet και με τη χρήση ενος φυλλομετρητή.