Με μια ιστοσελίδα έχετε εξασφαλίσει ένα χώρο μόνιμης διαφήμισης της δουλειά σας και των προϊόντων σας χωρίς κόστος. Διαφήμιση στο internet είναι η διαδικασία γνωστοποίησης και επηρεασμού του καταναλωτικού κοινού για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία επί πληρωμή μέσω του διαδικτύου. Στην West Web Creation ασχολούμαστε με την διαφήμιση ουσιαστικά ενός προϊόντος που είναι η ιστοσελίδα σας. Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έχετε κάνει το πρώτο βήμα διαφήμισης της δουλειά σας σε μια αγορά πολλαπλάσιου μεγέθους από ότι μπορείτε να φανταστείτε, με τον ανάλογο ανταγωνισμό. Οι δυνατότητες για μια σωστή και αξιόπιστη προβολή της δουλειάς σας είναι σχεδόν απεριόριστες.

Σε εμάς διαφήμιση ιστοσελίδας και κατασκευή ιστοσελίδας είναι οι υπηρεσίες που έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο την προώθηση του επαγγέλματος ή της επιχείρησής σας, μέσα από τις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, bing κλπ).

Για την σωστή διαφήμιση μιας ιστοσελίδας σας προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Συμμετοχή σε στοχευμένα προγράμματα διαφήμισης ιστοσελίδας
  • Προώθηση ιστοσελίδων
  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

...με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας έχετε κάνει το πρώτο βήμα διαφήμισης σε μια αγορά όπως το internet, με τον ανάλογο ανταγωνισμό.