Μετά την κατασκευή ενός ιστότοπου (website) αναλαμβάνουμε την προωθήση του site σας, στις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης και τους σημαντικότερους ελληνικούς και διεθνείς καταλόγους.

Κόστος προώθησης ιστοσελίδας

Συγκεκριμένα, το κόστος της προώθησης των ιστοσελίδων σας φαίνεται παρακάτω:

  • Καταχώρηση στις πιο δημοφιλείς Μηχανές Αναζήτησης - Κόστος 80€
  • Καταχώρηση στις πιο δημοφιλείς Μηχανές Αναζήτησης και προσθήκη σε δημοφιλείς Ελληνικούς Καταλόγους Διαδικτύου - Κόστος 130€
  • Καταχώρηση στις πιο δημοφιλείς Μηχανές Αναζήτησης, προσθήκη σε δημοφιλείς Ελληνικούς και σε Διεθνείς Καταλόγους Διαδικτύου - Κόστος 200€

Στις παραπάνω τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Στόχος της υπηρεσίας αυτής είναι (μετά την προώθηση) ο ιστότοπός σας (website) να αποκτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στις πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κ.αλ.) και να διατηρηθεί σε αυτές. Με τη βελτιστοποίηση εξασφαλίζεται την δυνατότητα προώθησης του site σας στη πρώτη σελίδα. H τοποθέτηση μιας ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης ισοδυναμεί με αύξηση της επισκεψιμότητας στο δικτυακό σας τόπο, με άμεσο αποτέλεσμα περισσότερους πελάτες.

Το κόστος της βελτιστοποίησης θα καθοριστεί μετά από συμφωνία και αφού καταγράψουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας. Στη συνέχεια γίνονται εισηγήσεις για τη σωστή κατεύθυνση του έργου.

...SEO (Search Engine Optimization) τοποθέτηση ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης

Με μια ιστοσελίδα έχετε εξασφαλίσει ένα χώρο μόνιμης διαφήμισης της δουλειά σας και των προϊόντων σας χωρίς κόστος. Διαφήμιση στο internet είναι η διαδικασία γνωστοποίησης και επηρεασμού του καταναλωτικού κοινού για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία επί πληρωμή μέσω του διαδικτύου. Στην West Web Creation ασχολούμαστε με την διαφήμιση ουσιαστικά ενός προϊόντος που είναι η ιστοσελίδα σας. Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έχετε κάνει το πρώτο βήμα διαφήμισης της δουλειά σας σε μια αγορά πολλαπλάσιου μεγέθους από ότι μπορείτε να φανταστείτε, με τον ανάλογο ανταγωνισμό. Οι δυνατότητες για μια σωστή και αξιόπιστη προβολή της δουλειάς σας είναι σχεδόν απεριόριστες.

Σε εμάς διαφήμιση ιστοσελίδας και κατασκευή ιστοσελίδας είναι οι υπηρεσίες που έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο την προώθηση του επαγγέλματος ή της επιχείρησής σας, μέσα από τις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, bing κλπ).

Για την σωστή διαφήμιση μιας ιστοσελίδας σας προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Συμμετοχή σε στοχευμένα προγράμματα διαφήμισης ιστοσελίδας
  • Προώθηση ιστοσελίδων
  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)

...με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας έχετε κάνει το πρώτο βήμα διαφήμισης σε μια αγορά όπως το internet, με τον ανάλογο ανταγωνισμό.

Αν δεν διαφημίζεστε σωστά από την ιστοσελίδα σας ή η τωρινή της μορφή δεν σας ικανοποιεί, αναλαμβάνουμε την επανασχεδίαση και ανακατασκευή της έτσι ώστε να πληρεί τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αν η ιστοσελίδας σας δεν είναι πλέον λειτουργική και δεν καλύπτει τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίξουμε σε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε.

Καλέστε μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την ιστοσελίδα που σας ταιριάζει.

Θα σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα σας.

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες ανακατασκευής ιστοσελίδων τηρώντας όλες τις διαδικασίες διαφάνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

...η ιστοσελίδα σας είναι ξεπερασμένη τεχνολογικά και αισθητικά;